Câţi profesori vor funcţia de director de şcoală. 88 mandate expiră în ianuarie 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii care vor să ajungă la conducerea unei şcoli din Olt au depus la IŞJ Olt documentele solicitate FOTO: Adevărul
Profesorii care vor să ajungă la conducerea unei şcoli din Olt au depus la IŞJ Olt documentele solicitate FOTO: Adevărul

S-au încheiat înscrierile pentru ocuparea posturilor de director/director adjunct de şcoală care rămân vacante în urma expirării contractului de management.

Inspectorul Şcolar Judeţean Olt a anunţat, la sfârşitul anului trecut, că în 9 ianuarie 2021 expiră 88 contracte de management. Este vorba de directorii şi directorii adjuncţi care au promovat examenul organizat în perioada septembrie- decembrie 2016.

Profesorii interesaţi să ocupe unul din posturile astfel vacante au înaintat documentele solicitate către Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, până ieri, 5 ianuarie 2021.

Pentru cele 10 posturi de director adjunct s-au înscris 20 profesori, în timp ce pentru cele 78 posturi de director sunt 118 candidaturi. Cel mai solicitat post este cel de director al Colegiului Tehnic Metalurgic, pentru care s-au înscris patru profesori. Sunt pe de o parte profesorii care au ocupat prin concurs posturile (foarte mulţi dintre ocupanţii posturilor s-au înscris la selecţie), dar şi profesori care şi-au anunţat acum intenţia de a ocupa o funcţie de conducere. Selecţia se va face analizându-se CV-ul şi scrisoarea de intenţie.

Pe de altă parte, perspectiva organizării unui concurs pentru ocuparea acestor posturi pare la acest moment destul de îndepărtată, de la nivelul ministerului invocându-se situaţia epidemiologică.

Vă recomandăm şi: Concurs de directori Miss&Mister Popularitate, pericol public pentru şcoala românească

#art26LEN. Calendar 2020-2021

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite