Cascadorie nebunească a unui şofer caracalean fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imprudentul caracalean s-a izbit cu maşina de un cap de pod, apoi s-a răsturnat cu autovehiculul
Imprudentul caracalean s-a izbit cu maşina de un cap de pod, apoi s-a răsturnat cu autovehiculul

Un grav accident de circulaţie produs duminică în oraşul Caracal a fost la un pas de a se solda cu moartea a două persoane din cauza prostiei şoferului care nu avea permis de conducere.

Accidentul s-a produs în jurul orelor 11.30, pe strada Gheorghe Doja din oraşul Caracal. Cristian M., în vârstă de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, proprietate a unui prieten, fără a poseda însă permis de conducere. La un moment dat însă, şoferul a pierdut controlul volanului asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a fost aruncat în canalul peste care se afla podul. La faţa locului au intervenit imediat un echipaj de paramedicii din cadrul SMURD Caracal.

“Paramedicii SMURD Caracal au ajuns la locul accidentului împreună cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. Aici au găsit un autoturism Dacia răsturnat în afara carosabilului într-un şanţ adânc de aproximativ 1,5 metri. Şoferul acestuia şi pasagerul din dreapta-faţă, un copil de 11 ani, au reuşit să iasă din autoturism înainte sosirii echipajelor”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt.

Din spital, în spital

Personalul medical şi paramedical a acordat îngrijiri medicale mai întâi unui bărbat de 43 de ani (şoferul maşinii, n.a.), care a fost găsit de aceştia în stare conştientă, cu o plagă de circa 15 cm. în zona frontalo-parietală dreapta, plagă occipitală de aproximativ 10 cm., zgârieturi  în zona lombară şi dureri la nivelul bazinului. Apoi, salvatorii au acordat primul-ajutor pasagerului din vehicul, un copil de 11 ani, găsit şi el la nivelul solului conştient, cu traumatism la nivelul bazinului, contuzie la cap în zona temporală dreapta şi o plagă de circa cinci centimetri în zona parietală dreapta”,

Ambele victime au fost transportate apoi la Spitalul din Caracal pentru investigaţii medicale amănunţite, transferaţi ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă nr. 1 din Craiova. Conducătorul autoturismului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite