Bătrână arsă de vie într-un incendiu la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a avut loc la orele serii...
Incendiul a avut loc la orele serii...

O bătrână care locuia singură într-un apartament cu patru camere dintr-un bloc din municipiul Slatina a murit, miercuri seară, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa. Alarma a fost dată de un vecin care a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Din păcate, intervenţia pompierilor, deşi promptă, nu a mai putut să o salveze pe femeia care a fost găsită carbonizată în interiorul apartamentului.

Incendiul a fost anunţat în jurul orelor 21.00. Dumitru S., locatar al unui bloc cu patru etaje din Slatina amplasat în intersecţia bulevardului Alexandru Ioan Cuza cu strada Cireaşov, resoectiv în sensul giratoriu de la Gară, a telefonat la numărul unic de urgenţă 112 anunţând un incendiu puternic în blocul său. O autospecială de stingere a incendiilor pentru lucru cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al SMURD, au fost trimise la locul cu pricina.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt au acţionat aproximativ o oră pentru stingerea incendiului. Din păcate, în ciuda sosirii prompte a pompierilor slătineni, aceştia nu au putut să o salveze pe proprietara apartamentului cuprins de flăcări, respectiv o femeie în vârstă de 78 de ani, Elena. C., care locuia singură.

“În urma stingerii incendiului a fost localizată şi extrasă din apartamentul cu patru camere cuprins de incendiu o persoană de sex feminin, al cărui cadavru a fost găsit carbonizat în interior. Victima prezenta arsuri în zona capului, braţelor şi în partea superioară a trunchiului, arsurile întinzându-se pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului”, a declarat plutonier major Ionuţ Cârciumaru, purtător de cuvânt interimar al ISU Olt.

Din primele cercetări ale pompierilor s-a stabilit faptul că incendiul ar fi fost provocat de un foc deschis lăsat nesupravegheat, respectiv o lumânare lăsată aprinsă. Incendiul a provocat mari daune întregului apartamentu cu patru camere în care locuia victima.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite