Bărbat mort după ce ar fi căzut de la etaj. Era tatăl directorului Universității de Științe Agronomice Slatina

0
0

Un bărbat în vârstă de 68 ani, tatăl directorului sucursalei USAMV Slatina, a fost găsit în fața unui bloc de pe strada Aleea Castanilor din Slatina. Bărbatul, care ar fi căzut de la etaj, a murit la spital. 

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a decedat din cauza rănilor suferite FOTO: Shutterstock
Bărbatul a fost transportat la spital, unde a decedat din cauza rănilor suferite FOTO: Shutterstock

Evenimentul s-a produs miercuri, 28 septembrie 2022, în jurul orelor 15,00, în municipiul Slatina, din județul Olt. O femeie a anunțat telefonic că o persoană se află întinsă pe sol, pe Aleea Castanilor. Bărbatul, tatăl directorului sucursalei Slatina a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) - Victor Tița, a suferit multiple răni, decedând la spitalul din Slatina.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și echipaje de prim-ajutor. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe Aleea Castanilor, din aceeași localitate. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde, ulterior, a decedat”, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde urmează să se facă necropsia pentru a se stabiliri cu exactitate cauza decesului.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au mai precizat polițiștii.

La acest moment, polițiștii încearcă să afle dacă este vorba despre un accident sau dacă a fost un act de suicid. De asemenea, nu este clar de la ce etaj a căzut, ferestrele de pe casa scării, de unde se presupune că a căzut bărbatul, fiind deschise la etajele I, II și IV. 

Bărbatul era singur acasă în momentul producerii evenimentului.

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite