Aproape două tone de carne fără acte care urma să fie vândută în Bucureşti, descoperită de poliţişti în apropiere de Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carnea a fost confiscată (foto: adevarul)
Carnea a fost confiscată (foto: adevarul)

Maşina care transporta cele aproape două tone de carne a fost oprită în trafic azi-noapte de poliţişti, pe raza localităţii Slătioara. Proprietarul animalelor sacrificate a fost amendat, iar carnea confiscată.

Doi bărbaţi din Caracal au fost prinşi duminică noaptea, în timp ce transportau aproximativ două tone de carne fără acte. Cei doi au fost opriţi în trafic de oamenii legii, în Slătioara, pentru un control de rutină. În timpul verificărilor, poliţiştii au descoperit carcasele de carne, pentru care nu existau documente de provenienţă. Potrivit declaraţiilor celor doi, carnea era transportată în Bucureşti, unde urma să fie pusă în vânzare. „Proprietarul animalelor a fost sancţionat cu 20.000 lei pentru că nu deţinea documente de provenienţă a cărnii şi acte de salubritate“, a spus Marian Patrichi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Cele 1.700 de kilograme de carne de ovină şi bovină au fost confiscate de poliţişti şi predate Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Olt. „Carnea a fost trimisă la incinerat“, a spus Veronel Bolborea, directorul DSVSA Olt.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite