Alegeri locale parţiale 2021. Vărul primarului decedat de la Deveselu a  câştigat alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Aliman (stânga), fiul fostului primar, şi Nicolae Dobre au fost cei doi candidaţi cu şanse la fotoliul de primar FOTO: colaj Adevărul
Marius Aliman (stânga), fiul fostului primar, şi Nicolae Dobre au fost cei doi candidaţi cu şanse la fotoliul de primar FOTO: colaj Adevărul

Alegerile locale parţiale de la Deveselu s-au încheiat cu o prezenţă de 74%, şapte fiind candidaţii intraţi în cursa pentru fotoliul de primar rămas liber toamna trecută, prin decesul primarului Ion Aliman. Lupta s-a dat însă între fiul şi vărul fostului primar.

Vărul primarului decedat Ion Aliman, Nicolae Dobre, este noul primar al localităţii Deveselu, conform numărătorii paralele a voturilor pe care au realizat-o partidele. Dobre (PSD) are, potrivit sursei citate, peste 100 voturi în faţa fiului primarului, Marius Aliman (PNL), adunând 925 voturi, faţă de cele 816  câte sunt în contul candidatului Marius Aliman.

„Rezultatul de astăzi este #victoria noastră, o victorie care va fi transpusă în #proiecte importante pentru #deveseleni.

🤝 #Împreună am demonstrat că forţa noastră constă în solidaritate, formând o #echipă imbatabilă pentru comuna noastră.

🇷🇴 Vă #mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi rămâne acelaşi om, fidel dialogului şi echilibrului, care v-a determinat sa-mi acordaţi votul de încredere.

✅ De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât, planul de #guvernare_local să fie pus în practică, aşa cum am promis“, a postat Nicolae Dobre pe contul său de Facebook.

Peste 1.900 alegători s-au prezentat la urne, la Deveselu, în cele trei secţii de votare organizate pentru Alegerile locale parţiale 2021, după o campanie în care principalele două partide, PNL şi PSD, şi-au trimis cei mai influenţi politicieni.

Dacă PSD a mizat pentru susţinerea candidatului lor, Nicolae Dobre, pe şefii filialei judeţene şi pe parlamentarii din judeţ, PNL i-a adus la Deveselu, în faţa alegătorilor, pentru a-l susţine pe Marius Aliman, fiul fostului primar, chiar pe premierul Florin Cîţu şi pe preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Vă recomandăm şi:

UPDATE Alegeri locale parţiale 2021. Prezenţă de 74%, la Deveselu, la închiderea secţiilor de votare

Alegeri parţiale 2021. Şapte candidaţi la Deveselu, localitatea în care primăria a fost câştigată de un mort

Surpriză electorală de proporţii la Deveselu. Fiul candidatului decedat care a câştigat alegerile intră în cursă. Contracandidat este unchiul său

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite