Aflat la a doua ediţie, concursul ”Un măr pe zi, o viaţă sănătoasă” şi-a aflat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felicia Man, şefa IŞJ Olt, alături de Gabriel Buleteanu, secretarul CJ Olt, la festivitatea de premiere
Felicia Man, şefa IŞJ Olt, alături de Gabriel Buleteanu, secretarul CJ Olt, la festivitatea de premiere

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt au premiat, joi – 4 iunie, pe câştigătorii concursului ”Un măr pe zi, o viaţă sănătoasă”, organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Olt. Competiţia, aflată la ediţia a doua, s-a derulat în finele luni aprilie.

Concursul ”Un măr pe zi, o viaţă sănătoasă” s-a desfăşurat în 17 unităţi şcolare din oraşele Slatina şi Caracal, în perioada 27-30 aprilie. Concursul profilat pe desene pe hârtie s-a adresat elevilor din ciclul primar, mai precis - unui număr de 5.082 de elevi din clasele 0-IV. La festivitatea de premiere au participat, pe lângă oficiali ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, şi un reprezentant al Consiliului Judeţean Olt (sponsorul premiilor), precum şi directori ai unităţilor şcolare participante la concursul menţionat.

”Scopul organizării concursului constă în încurajarea consumului de fructe în rândul elevilor din ciclul primar din judeţul Olt. Eu sunt convinsă că implementarea acestor măsuri adiacente distribuţiei de mere în acest an va constitui un stimulent pentru consumul de fructe şi pentru o viaţă sănătoasă pentru copii”, a spus Felicia Man, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, în cadrul festivităţii de premiere.

Pe lângă elevii premiaţi, au fost recompensaţi cu diplome şi conducerile unităţilor şcolare cu cei mai mulţi participanţi: menţiune - şcolile generale ”Gheorghe Magheru” şi ”Nicolae Titulescu” din Caracal, premiul III – Colegiul Naţional ”Ioniţă Asan” Caracal şi Şcoala generală nr. 1 Caracal, premiul II – Şcoala generală ”Ştefan Protopopescu” Slatina şi Liceul cu Program Sportiv Slatina, premiul I – Colegiul Naţional-Vocaţional ”Nicolae Titulescu” Slatina.

Au fost premiaţi un număr de 2.875 de elevi din clasele I-II, adică toţi elevii cuprinşi în ciclul primar anterior menţionat, la care se adaugă şi elevii care au realizat cele mai frumoase desene.

Premiile acordate câştigătorilor au constat în atlase geografice, atlase botanice, cărţi de colorat şi de citit, acuarele, culori.

Mai puteţi citi:

Proiect lansat la Olt pentru prevenirea abandonului şcolar

Marş împotriva drogurilor la Slatina, Caracal şi Balş

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite