VIDEO Un biciclist a fost strivit de un camion aparţinând unei şcoli de şoferi, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biciclistul a murit ]n urma impactului - Foto Ramona Găină
Biciclistul a murit ]n urma impactului - Foto Ramona Găină

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă la interesecţia bulevradului Mihai Viteazul cu strada Calea Dumbrăvii, în municipiuloui Sibiu.

Un bărbat aflat pe bicicletă a fost prins sub roţile unui camion, la intrarea de pe Calea Dumbrăvii pe bulevardul Mihai Viteazul. Camionul aparţine unei şcoli de şoferi din Sibiu iar la volan se afla unul din instructorii şcolii, care era singur în maşină. 

”Nu ştiu nimic, eu l-am simţit doar şi am frânat, nu l-am văzut deloc pentru că l-am prins pe unghi mort, sigur, cum zic oamenii, s-a dezechilibrat şi a intrat sub roata din spate, a fost vorba de un metru jumătate, doi”, a povestit Leon Dan, şoferul camionului aparţinând şcolii de şoferi. 

Poliţiştii încearcă să stabilească acum ce s-a întâmplat. 

”Din primele cercetări rezultă faptul că evenimentul rutier s-a produs pe fondul în primul rând, se pare că s-a dezechilibrat biciclistul, dar a fost acroşat de camion, urmează să stabilim cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs acest eveniment”, a spus comisarul şef Narcis Voinea, şeful Poliţiei Rutiere a municipiului Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite