VIDEO Accident grav la Cristian – o femeie a ajuns în comă la spital GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane, dintre care doi copii, au avut astăzi nevoie de ajutorul medicilor după ce maşina în care se aflau s-a izbit în plin de o autoutilitară, pe DN 1, între Cristian şi Săcel. Femeia aflată pe scaunul din dreapta a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de cei de la Descarcerare şi a ajuns în comă la spital.

Citiţi şi:

VIDEO Un bărbat a fost lovit de un camion pe trecerea de pietoni,pe Milea

VIDEO Un TIR s-a răsturnat în giratoriul de la Aeroport GALERIE FOTO

Micuţii şi bunicii lor se aflau într-un Daewoo Matiz înmatriculat în judeţul Bacău şi circulau dinspre Sibiu spre Sebeş.

„Conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa dinspre Sibiu spre Alba Iulia, pe drumul naţional 1, frânează în mod nejustificat la axul drumului, linie dublă continuă, pentru a efectua un viraj spre stânga spre balastiera Orlat, este acroşat în partea din spate de către un autoturism marca Matiz care este proiectat pe sensul opus de deplasare unde este lovit de către o autoutilitară înmatriculată în Alba, care circula din sensul opus de deplasare”, a spus inspectorul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Şoferul autoutilitarei de Alba spune că s-a trezit în Matiz-ul în faţă şi nu l-a mai putut evita.  „Mi-a tăiat calea pur şi simplu, am încercat să-l evit cât am putut. A intrat în spate la camionetă, din camionetă a ricoşat în mine”, a povestit Marcel Vasiu, şoferul autoutilitarei înmatriculate în judeţul Alba.

În urma impactului, femeia de 58 de ani, aflată pe locul din dreapta al Matiz-ului, a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii de cei de la Descarcerare, şi a ajuns în comă la spital. Soţul ei, în vârstă de 62 de ani, a scăpat cu răni uşoare, la fel şi cei doi nepoţi, un băieţel şi o fetiţă. Aceştia au fost duşi la Spitalul de Pediatrie, iar medicii spun că au doar contuzii abdominale de la centurile de siguranţă iar băieţelul are şi o leziune la nas.  

Din cauza evenimentului rutier, drumul naţional 1 a fost blocat complet aproximativ 20 de minute, cât timp poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite