Un bărbat a anunțat la 112 că i-a fost răpită fiica din curtea casei, în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii caută o fată de 20 de ani care ar fi fost răpită joi de un bărbat chiar din curtea casei sale, din Arpaşu de Jos - Sibiu, potrivit spuselor tatălui fetei, care a sunat la 112 pentru a cere ajutor, scrie Agerpres.

Poliție. FOTO Facebook Politia Romana
Poliție. FOTO Facebook Politia Romana

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 04,25, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 02,00, fiica sa, Zoltan Gabi Maria, în vârstă de 20 de ani, în timp ce se afla în faţa curţii imobilului în care domiciliază, în localitatea Arpaşu de Jos, ar fi fost luată împotriva voinţei ei şi urcată într-un autoturism de către un bărbat, care a plecat apoi într-o direcţie necunoscută", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Tânăra dată dispărută. Sursa foto: IPJ Sibiu
Tânăra dată dispărută. Sursa foto: IPJ Sibiu

Tanăra este, oficial, dată dispărută. 

La momentul dispariţiei, fata purta o geacă din piele de culoare roşie, fustă lungă roşie şi batic roşu.

„În cauză, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, poliţiştii sibieni desfăşurând în prezent activităţi specifice în vederea depistării tinerei. Persoanele ce pot furniza informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112", anunţă IPJ Sibiu.

 Amintim că detalii impresionante legate de răpirea unei alte fete,  de 14 ani, din Tălmaciu, județul Sibiu au iesit  de curând la iveală, inclusiv faptul că a fost un gest premeditat, iar răpitorii au primit mii de euro pentru a duce planul la îndeplinire.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite