Trei noi poduri şi un sens giratoriu intră în lucru în luna iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
poduri sibiu

Primăria a semnat patru contracte de execuţie a lucrărilor la trei noi poduri în Cartierul Tineretului şi un nou sens giratoriu pe Şoseaua Alba Iulia.

Pe strada Deventer va fi creat un nou pod peste un canal pluvial existent. Contractul a fost semnat cu asocierea SC Drumuri şi Poduri şi SC Standard SRL, iar lucrările sunt planificate să se finalizeze în 8 luni. Noul pod va măsura 9,26 metri în lungime şi 12,50 metri în lăţime. Valoarea lucrărilor este de 496.004, 43 lei.

Un nou pod va face legătura între strada Berlin şi strada Luxemburg din Cartierul Tineretului, trecând peste pârâul Rossbach. Noul pod va avea o lungime de 23,44 metri şi o lăţime de 12,50 metri. Valoarea contractului încheiat cu asocierea SC Construcţii SA şi SC Sinecon SA este de 1.219.350 lei, termenul de execuţie fiind de 8 luni.

Şi între strada Londra şi strada Viena va fi construit un nou pod. Contractul a fost semnat cu asocierea SC Construcţii SA şi SC Sinecon SA care se obligă prin contract să finalizeze lucrările în 8 luni. Noul pod are o lungime de 4,90 metri şi o lăţime de 13 metri. Valoarea contractului este de 351.173,94 lei.

Noul sens giratoriu de pe Şoseaua Alba Iulia va fi realizat la intersecţia cu strada Turda. DPC a câştigat acest contract în urma unei proceduri de achiziţie, valoarea acestuia fiind de 906.799 lei, fără TVA. Sensul giratoriu va fi creat în 45 de zile. Lucrările vor începe de săptămâna viitoare, lucrările urmând să se efectueze sub trafic. În scopul configurării corecte din punct de vedere geometric a acestui sens giratoriu, intrarea la magazinul Metro va fi mutată pentru a fi pe aceeaşi linie cu strada Turda. Raza acestui sens giratoriu este de 11 metri.

Vă mai recomandăm:

Strada Ocnei se redeschide pe 25 iunie. Totr atunci se închide strada 9 Mai, pentru lucrări de reabilitare

Sensurile giratorii de pe Calea Şurii Mici şi intersecţia Alba Iulia cu Bieltz vor fi finalizate

GALERIE FOTO Unde „intrăm la apă” în această vară, la Sibiu

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite