Sibiu: Vântul năprasnic din weekend amână concursurile extreme de la Bâlea Lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Bâlea Lac se patinează de la începutul lunii
La Bâlea Lac se patinează de la începutul lunii

Programate iniţial pentru finalul acestei sâptămâni, concursurile extreme care urmau să inaugureze complexul turistic Winter Park Bâlea Lac vor fi amânate cu o săptămână. Din cauza vântului puternic, telecabina nu va putea funcţiona.

Decizia a fost luată joi dimineaţă de organizatori, după ce prognoza meteo pentru sfârşitul de săptămână a anunţat temperaturi de 10-13 grade şi cod portocaliu de vânt la Bâlea Lac, de vineri până duminică seara.„Se anunţă vreme foarte urîtă, cod portocaliu de vânt astfel că am decis să amânăm cu o săptămână inaugurarea. Acum este foarte cald sus." a declarat Leo Klingeis, unul dintre organizatori.
La concursurile Freestyle Open Winter Park Balea Lac 2010 şi UpDown Cup - Dual Downhill Experiences 2010 şi-au anunţat deja participarea sute de iubitori ai sporturilor de iană şi ai mountainbike-ului extrem. Chiar dacă nu a fost inaugurat, Winter Park funcţionează de la începutul lunii, la Bâlea lac fiind amenajat şi un patinoar pe Lacul Bâlea precum şi un complex de mini pârtii petru ski, bob, săniuş şi snowboard.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite