Microbuz cu cinci pasageri străini, ce tracta un alt microbuz pe o platformă, răsturnat pe DN1, în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuz cu cinci pasageri străini care tracta un alt microbuz pe o platformă s-a răsturnat pe DN1 în Sibiu Foto captură video
Microbuz cu cinci pasageri străini care tracta un alt microbuz pe o platformă s-a răsturnat pe DN1 în Sibiu Foto captură video

Accidentul rutier s-a produs joi seara, 19 mai, în afara localităţii Cristian din Sibiu, traficul pe DN 1 fiind îngreunat din această cauză. Şase persoane au fost implicate în acest eveniment.

Microbuzul s-a răsturnat la km 323 + 800 m, la coborârea de pe Hula Săcelului. Autovehiculul era condus dinspre Sălişte spre Cristian. 

În urma incidentului, traficul pe DN1 s-a blocat pe sensul Sibiu - Sălişte.

„Este vorba despre un microbuz destinat transportului de persoane, cu o capacitate 8+1, în care se aflau conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, plus cinci pasageri, toţi cetăţeni străini”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Potrivit aceleiaşi surse, unul dintre pasageri, un bărbat de 43 de ani urmează să fie transportat la spital, conştient.

„Microbuzul tracta o platformă pe care se afla un alt microbuz. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui accident rutier”, a mai precizat sursa citată.

Trei echipaje SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au intervenit pentru acordarea de asistenţă medicală celor şase persoane implicate în accident.  

„La faţa locului, echipajele SMURD au evaluat medical toate persoanele implicate şi au oferit îngrijiri medicale. Victima de 43 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, cu un traumatism de umăr. Celelalte cinci persoane au refuzat transportul la spital”, a transmis şi purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Alina Voina.

Vă mai recomandăm şi:

De ce Poliţia Rutieră nu recomandă TransPerişani ca variantă la „infernul” de pe Valea Oltului FOTO VIDEO

Litoralul Ardealului, cu fenomenul de heliotermie şi cel mai adânc lac sărat, la preţ promoţional VIDEO

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite