Merişor Ceranu nu mai e şef de serviciu cabinet în cadrul IPJ Sibiu

0
0
Comisarul sef Merisor Ceranu - Sursa foto old.sibianulonline.ro
Comisarul sef Merisor Ceranu - Sursa foto old.sibianulonline.ro

Comisarul şef Merişor Ceranu nu mai este şef serviciu cabinet în cadrul IPJ Sibiu, funcţie pe care a ocupat-o aproape 10 ani.

Merişor Ceranu a fost şef serviciu cabinet în cadrul IPJ Sibiu din octombrie 2003, fiind unul dintre cei mai vechi şefi de serviciu din cadrul instituţiei. Acum, ofiţerul este şeful biroului centru operaţional, mai exact al dispeceratului din cadrul IPJ Sibiu.

"Ofiţerul a solicitat în scris eliberarea din funcţia de conducere deţinută şi numirea într-o altă funcţie de conducere din cadrul IPJ Sibiu, invocând motive personale", a declarat pentru Adevărul Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Până la organizarea concursului pentru ocuparea postului, la conducerea serviciului cabinet a fost numit, interimar, comisarul şef Mircea Oprişcan. 

Vă mai recxomandăm: 

EXCLUSIV Comisarul şef Marcel Turloiu, şeful de la Ordine Publică, cercetat pentru conducere de vehicul neînmatriculat

Şeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Marcel Turloiu, este cercetat de procurori după ce ar fi fost prins conducând un vehicul neînmatriculat.

EXCLUSIV Fostul director al Centrului Chinologic Sibiu, acuzat de subordonate de hărţuire sexuală, s-a întors la IPJ Sibiu şi este şef de birou

Comisarul şef Crişan Mucenic Lăzureanu s-a întors la IPJ Sibiu, în urma scandalului în care a fost acuzat de mai multe foste subordonate de hărţuire sexuală.

Fostul şef al SRI Sibiu a renunţat la procesul cu Poliţia. Valentin Giupană a chemat IPJ Sibiu în judecată după ce ar fi fost prins de poliţişti băut la volan

Fostul şef al SRI Sibiu, colonelul Valentin Giupană, a renunţat la acţiunea prin care contestase în instanţă un proces verbal de contravenţie, după ce poliţiştii rutieri l-ar fi prins băut la volan.

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri