Incendiu la o capelă din Sibiu. Intervenţie neobişnuită a pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii sibieni au intervenit, de urgenţă, miercuri după-amiază, pentru localiza şi stinge un incendiu care a izbucnit la o capelă. Martorii, care au sunat imediat la 112, se aflau la priveghi în acel moment.

Capela din Sibiu unde a avut loc incendiul FOTO ISU Sibiu
Capela din Sibiu unde a avut loc incendiul FOTO ISU Sibiu

Flăcările au izbucnit, miercuri după-amiază, la o capelă din oraşul Sibiu, situată pe strada Constituţiei. La acel moment, 14 persoane se aflau la priveghi. Din fericire, cu toţii au reuşit să se autoevacueze la timp şi nu a fost nevoie de intervenţia medicilor.

Potrivit ISU Sibiu, la faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. La sosirea acestora, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum. Pompierii au observat că flăcările porneau de la o grindă de susținere, nu la coșul de fum, aşa cum s-a crezut iniţial.

Două sicrie au fost evacuate

Intervenţia pompierilor nu a fost întocmai una obişnuită, întrucât a necesitat evacuarea a două sicrie, în care se aflau persoane decedate.

„Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum la nivelul podului și în cele 3 compartimente ale capelei. În urma incendiului a ars grinda de susținere pe o suprafață de aproximativ 1 mp. Din capelă au fost evacuate două sicrie cu persoane decedate care erau depuse acolo și au fost mutate în biserică.”, a transmis Andreea Ştefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Pompierii au stabilit şi cauza probabilă de izbucnire a incendiului: un scurtcircuit electric produs la un cablu electric neizolat corespunzător.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite