Trei semne că ai ajuns în salonul de masaj potrivit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masa de masaj şi starea de spirit a maseorului sunt definitorii - FOTO: Adrian Caraba
Masa de masaj şi starea de spirit a maseorului sunt definitorii - FOTO: Adrian Caraba

Mulţi români apelează la saloane de masaj, dar puţini ştiu cum ar trebui de fapt să arate un asemenea loc pentru a îndeplini condiţiile de siguranţă şi curăţenie.

Românii care trec pentru prima dată pragul unui salon de masaj se intersectează cu o lume nouă şi le este greu să identifice din prima elementele care să le confere siguranţa că au ajuns într-un loc decent, de bun simţ, care nu îi poate pune în nici un fel de pericol.

Tudor Gherman, maseur de meserie, are câteva ponturi pentru cei care urmează să treacă pentru prima dată pragul unui salon de masaj.

„În primul rând e vorba de impresia pe care ţi-o lasă cel sau cea care urmează să te maseze. Maseurul trebuie să fie o persoane deschisă, caldă şi calmă, pentru că acesta, pe lângă masaj, îţi transmite şi o parte din starea lui. Evitaţi să rămâneţi la masaj la o persoană pe care o vedeţi agitată şi dezorientată.

Un al doilea lucru la care lumea ar trebui să fie atentă este masa de masaj. Cât este de curată, cât este de bine întreţinută, acestea sunt elemente care definesc actul de masaj şi seriozitatea salonului. Dacă masa de masaj este încălzită este un plus, dar dacă aceasta dă semne de deteriorare, ar trebui să vă puneţi şi voi nişte semne de întrebare. Obligatorie este şi folosirea cearşafului de unică folosinţă, de hârtie sau alt material. Fără acesta puteţi refuza să vă aşezaţi pe masă”, afirmă Tudor.

Un al treilea element pe care acesta îl recomandă să fie urmărit este atmosfera din salon, începând de la lumină, ambianţă, până la muzică, aceasta fiind bine să fie pornită încă de la început, pentru ca clientului să îi fie indusă starea de relaxare. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite