Satu Mare: 35 de cutii de detergent amestecat cu sare de bucătărie, confiscate din depozitul unei firme sătmărene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 35 de cutii de detergent “Ariel” amestecat cu sare de bucătărie au confiscat inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului din depozitul unei firme din oraş. Controlul la firmă a fost efectuat în urma unei reclamaţii din partea unei sătmărence. 

“Femeia care a cumpărat detergentul ne-a sesizat că în momentul în care a vrut să pună maşina la spălat a observat că acesta era amestecat cu sare de bucătărie. Am dispus un control la magazinul de unde a cumpărat femeia cutia şi am descoperit 35 de cutii cu detergent amestecat cu sare. Toate cele 35 de cutii în valoare de 2.500 de lei le-am oprit de la comercializare iar pe reprezentantul firmei l-am sancţionat cu 1.500 de  lei”, a declarat Valentin Breban, directorul OPC Satu Mare. Sătmăreanca a plătit 63 de lei pentru cutia de detergent. 

Reprezentanţii magazinului spun că detergentul a fost cumpărat de la un alt distribuitor din Satu Mare. “Noi l-am cumpărat de la un distribuitor din oraş”, a declarat reprezentanta firmei. Inspectorii OPC fac verificări pentru a depista cine se face vinovat de amestecul detergentului cu sarea de bucătărie. “Oricine putea să deschidă aceste cutii de detergent şi să adauge sare. Am verificat capacele acestor cutii şi se pot deschide uşor”, a mai spus Valentin Breban.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite