O femeie a căzut de la etajul III în timp ce întindea hainele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia s-a dezechilibrat în timp de întindea rufele şi a căzut, impactul cu solul fiind unul dur. Femeia se află în stare gravă, internată la spital cu mai multe fracturi.

Întâmplare mai puţin fericită pentru o femeie din cartierul Carpaţi. Aceasta a ieşit pe balcon să întindă hainele, dar toată activitatea ei casnică s-a sfârşit la spital. Totul s-a întâmplat sâmbătă seara.

Se pare că în timp ce întindea rufele pe balcon, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul III. Căderea ei nu a fost atenuată de nimic, astfel că impactul cu solul a fost unul dur, femeia suferind mai multe fracturi.

Vecinii s-au sesizat repede din cauza zgomotului produs de căzătura femeii şi au ieşit afară să vadă ce s-a întâmplat, ei fiind cei care au sunat la 112 pentru a solicita un echipaj de prim ajutor. Acesta a sosit repede pe strada Ganea, acolo unde s-a întâmplat totul, stabilizând femeia, ca mai apoi să o transporte la spital. 

Se pare că aceasta a suferit mai multe fracturi şi starea ei de sănătate nu este una prea bună, viaţa fiindu-i pusă în pericol. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite