Încep înscrierile la Maratonul de binefacere organizat de Caritas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încep înscrieriile la maratonul de binefacere organizat de Caritas Satu Mare. Cea de-a cincea ediţie a evenimentului se va desfăşura la data de 21 mai, pe ruta Satu Mare – Pădurea Noroieni, urmând ca participanţii să parcurgă 10 km p jos.

Sătmărenii care doresc să participe la cea de-a V-a ediţie a Maratonului de binefacere organizat de Caritas Satu Mare se pot înscrie până în 20 mai la sediul Caritas, din Piaţa Libertăţii nr. 20. Taxa de particiapre este de 5 lei/persoană, sau taxe speciale pentru grupuri, astfel că: trei persoane plătesc 12 lei, patru persoane achită 15 lei, iar grupurile de 10 persoane plătesc 40 de lei. Particiaprea copiilor sub 14 ani este gratuită. Maratonul de mers pe jos se desfăşoară din centrul oraşului până la Pădurea Noroieni, pe o distanţă de 9-10 km, pornriea fiind la data de 21 mai din Piaţa Libertăţii, la ora 9.00.
În ziua maratonului înregistrarea participanţilor va începe la ora 8.00 în faţa sediului Organizaţiei Caritas Satu Mare (P-ţa Libertăţii nr.20), iar startul se va da la ora 8.45. Scopul maratonului este de a atrage fonduri pentru sprijinirea funcţionării serviciilor oferite copiilor cu dizabilităţi, la fel ca şi a concertului din data de 29 mai, organizat la Filarmonica de stat Dinu Lipatti.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite