Despăgubiri record, de 500.000 de euro, pentru un bărbat care a rămas invalid în urma unui accident

0
Publicat:

Un bărbat din Satu Mare care a răas invalid în urma unui accident rutier va primi despăgubiri de 500.000 de euro. El a fost lovit în plin de o mașină în timp ce traversa strada prin loc nepermis. În urma accidentului a rămas paralizat.

Bărbatul a rămas infirm în urma accidentului
Bărbatul a rămas infirm în urma accidentului

Accidentul a avut loc în 2018, în localitatea Certeze. Bărbatul a fost lovit de o mașină BMW care circula cu o viteză de aprximativ 70-80 km pe oră, pe un sector de drum unde viteza maximă era de 50 kilometri pe oră. Pitonul se afla în traversarea străzii și a fost rănit grav în urma accdientului. El a avut nevoie de aproximativ 150-160 de zile de îngrijiri medicale, care au dus la instalarea unei infirmități fizice permanente. Oractic, bărbatul a rămas paralizat.

Bărbatul a explicat la proces că a traversat strada prin loc nepermis deoarece prima trecere pentru peitoni se afla la distanță de un kilometru. El a mai spus că a văzut maina la aproximativ 150 de metri și s-a angajat în traversarea străzii în fugă, apreciind că are timp să traverseze.

Șoferul a fost condamnat, în această săptămână, la un an și două luni de închisoare cu suspendare, iar sătmăreanul accidentat a primit despăgubiri de 500.000 de euro.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite