De ce calităţi ai nevoie ca să devii un DJ apreciat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Munca de DJ este foarte căutată pentru onorariile serioase care se plătesc, dar şi pentru că DJ-ul este în centrul atenţiei. E nevoie însă de mai multe calităţi pentru a avea succes în această meserie.

Meseria de DJ este una destul de căutată, dar nu toţi cei care îşi permit să îşi cumpere un echipament sau cărora le place să fie la zi cu noutăţile din lumea muzicală pot fi şi DJ. Dacian Codreanu este unul dintre DJ-ii cu experienţă din România, fiind şi profesor în acest domeniu la Cluj. El afirmă că sunt câteva calităţi pe care o persoană trebuie să le aibă pentru a avea succes în acest domeniu.

„În primul rând trebuie să aibă simţ ritmic şi puţină ureche muzicală, nu trebuie să aibă voce ca să cânte, dar trebuie să simtă piesele, să aibă afinităţi către muzică. Mai important decât asta consider că este să facă totul din pasiune, nu pentru că se câştigă bine. Mai apoi trebuie să fie disponibil să se dezvolte continuu şi să studieze, pentru că e un domeniu unde moda se schimbă des de tot şi ca să rămâi un DJ apreciat trebuie să fii mereu în ton cu cerinţele. Şi pe lângă toate astea trebuie să ai multă tărie de caracter şi capaitatea de a te adapta categoriilor diferite de persoane”, afirmă Dacian.

Acesta a şcolit câteva clase de DJ care acum profesează şi care sunt apreciaţi în cluburile în care muncesc. Mulţi din cei care au început cursurile au renunţat pe parcurs,tocmai pentru că nu îndeplineau aceste condiţii minime pentru ca activitatea lor de viitor să le garanteze succesul.

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite