Cum poţi transforma monedele virtuale în bani cash

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul de convertire a monedelor virtuale în bani cash poate dura între 30 de minute şi două ore, în funcţie de metoda aleasă.

Despre monedele virtuale a auzit toată lumea, dar tocmai faptul că sunt virtuale îi fac pe mulţi să se îndoiască de rentabilitatea unei investiţii în acest domeniu.

Cei care activează în domeniu afirmă că metodele de convertire ale monedelor virtuale în bani cash sunt simple şi durează minim 30 minute sau maxim 1-2 zile, în funcţie de modul de operare ales pentru încasarea banilor.

Cel mai important aspect pe care aceştia îl menţionează este faptul că dacă aveţi alte monede în afară de Bitcoin sau Ethereum, monedele trebuie convertite în aceste monede, care mai apoi se schimbă în bani cash, moneda fiind la alegerea fiecăruia: lei, euro sau dolari. 

”Toată lumea mă întreabă dacă investesc şi doresc să scoată banii cash, în lei, euro, dolari sau altă monedă, cum să facă. Este foarte simplu, în momentul în care cineva se decide să scoată bani cash din monedele care le are, acesta trebuie să fie conştient că orice platformă de tranzacţionare din România acceptă doar bitcoin şi rar ethereum. Astfel, monede trebuie trimise la Bitcoin România care după ce aşteaptă ca tranzacţia să treacă de verificarea din blockchain, ei decontează valoarea care a fost trimisă către ei. Aceştia oferă un curs de schimb care este valabil 10 minute pentru fiecare tranzacţie, timp de ajuns ca să transferăm noi monede la ei iar ei să facă plata. Astfel există două metode a scoate banii. 

Prima este ca Bitcoin România să trimită banii pe cardul vostru, lucru care poate dura 1-2 zile sau cea de-a doua varintă, ca Bitcoin România să trimită banii la o agenţie Smith and Smith şi de acolo îi puteţi ridica în maxim 30 de minute de la iniţierea tranzacţiei cash. Astfel, dacă vrem să schimbăm bitcoin în cash cea mai rapidă cale durează până la 30 de minute, în funcţie de volumul de tranzacţii pe care cei de la Bitcoin România îl au. Rar se întâmplă să dureze mai mult.”, afirmă Bogdan Tincu, expert IT şi Crypto

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite