Copil de 3 ani, mort după ce i s-a făcut rău la grădiniță. Poliția a deschis dosar penal

0
Publicat:

Un copil de trei ani a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău la grădiniţă, a fost preluat de către o ambulanţă şi a fost resuscitat fără succes, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), relatează Agerpres.

Trupul copilului a fost ridicat pentru necropsie FOTO Adevărul
Trupul copilului a fost ridicat pentru necropsie FOTO Adevărul

Potrivit sursei citate, poliţia a fost sesizată de către Spitalul Judeţean Satu Mare despre decesul minorului şi au fost declanşate verificări.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriş, în timp ce se afla în incinta grădiniţei din aceeaşi localitate i s-ar fi făcut rău. Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, s-a constatat decesul acestuia. În cauză, nu sunt suspiciuni, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", precizează IPJ.

Trupul copilului a fost depus la Prosectura Spitalului Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.  

Moartea misterioasă a unui copil dat dispărut. Unde a fost găsit băiatul fără viață după ce a plecat de acasă

A fost deschis dosar de moarte suspectă în Dâmbovița, după ce un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost găsit mort. Copilul fusese dat dispărut, iar la scurt timp a fost găsit fără viață într-un lac din apropierea unei balastiere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunțat că oamenii legii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi, pe 24 aprilie, de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

”În urma sesizării, au fost alcătuite echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Din nefericire, copilul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere”, a precizat IPJ Dâmboviţa. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care băiat a decedat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite