Cine este românul care a câştigat 4,8 milioane de euro la Loto 6/49. Primul lucru pe care l-a făcut la aflarea veştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul marelui premiu oferit de Loteria Română la extragerea din 22 decembrie este un bărbat din Satu Mare, angajat ca muncitor la o firmă producătoare de sisteme electrice. Biletul norocos i-a adus bărbatului un premiu în valoare de 4,8 milioane de euro.

Potrivit publicaţiei Presasm.ro, bărbatul ar fi aflat de la soţia sa că este marele câştigător al premiului oferit de Loteria Română. După ce soţia a verificat numerele, aceasta l-a anunţat că toate variantele înscrise pe bilet sunt cele care au fost extrase.

Bucuria bărbatului a fost atât de mare încât sătmăreanul nici nu a mai vrut să plece la muncă. Într-un final, acesta s-a dus doar pentru a-şi da demisia.

Norocosul bilet a fost cumpărat cu 14,5 lei

Bărbatul a cumpărat biletul norocos din agenţia Loteriei Române de pe strada Nicolae Golescu, din Satu Mare. Biletul în valoare de 14,5 lei a fost completat cu două variante simple, iar premiul câştigat a fost de 4,8 milioane de euro. 

După impozitare, sătmăreanul care a nimerit toate numerele câştigătoare la Loto va rămâne cu aproximativ 3,61 milioane de euro, din cei peste 4,8 milioane câştigaţi. Acesta este cel de-al patrulea câştig de categoria I şi cel mai mare ca valoare obţinut în acest an la Loto 6/49.

Numerele care i-au purtat noroc sătmăreanului au fost: 9, 39, 16, 3, 44, 24.

Citeşte şi

FOTO Un echipaj de poliţie a păzit toată noaptea cadavrul unui bărbat mort în staţia de autobuz. Medicii legişti i-au anunţat că programul se termină la 16.00

VIDEO Aventurile soţilor din Satu Mare plecaţi spre polul mondial al frigului. Cum au rămas fără acte şi bani

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite