Camion burduşit cu ţigări de contrabandă interceptat pe o şosea din Satu Mare. O persoană a fost arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări de contrabandă confiscate la Satu Mare FOTO Poliţia de Frontieră
Ţigări de contrabandă confiscate la Satu Mare FOTO Poliţia de Frontieră

Peste 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost ridicate, în vederea confiscării, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, pe 29 iunie. O persoană a fost reţinută şi, ulterior, arestată.

La data de 29 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au oprit pentru control o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 25 de ani, din judeţul Maramureş. În autovehicul se mai afla un pasager, de 39 de ani, tot din judeţul Maramureş. Î

n urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoutilitară 164.000 de ţigarete (peste 8.000 de pachete, cu o valoare de circa 160.000 de lei, pe piaţa neagră), de provenienţă Ucraina, fără documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate de ţigarete cât şi autoutilitara au fost ridicate, în vederea confiscării.

Cazul se află în instrumentarea poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice, care continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Aceştia au dispus reţinerea pentru 24 de ore a pasagerului autoutilitarei, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Ulterior, persoana a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vă recomandăm şi:

Groapă cu zeci de cadavre de animale, descoperită în Alba. Anchetă la Garda de Mediu şi Poliţie

Un bărbat a fost sunat de la primărie şi invitat să-şi ridice propriul certificatul de deces. Unde s-a petrecut incidentul bizar

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite