Amenzi pentru cerșetori și falșii colectori de fonduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşteanul şi-a acoperit faţa pentru a nu fi fotografiat
Piteşteanul şi-a acoperit faţa pentru a nu fi fotografiat

Primăria Satu Mare anunță că nu a autorizat nicio persoană fizică, fundație sau organizație în scopul unor colecte de fonduri pe raza municipiului. Sătmărenii sunt avertizați să nu ofere bani persoanelor care susțin că adună fonduri în scopuri caritabile, aceste acțiuni neputând fi controlate de autoritățile locale.

Citește și O falsă fundaţie strânge bani de la naivi

Polițiștii comunitari vor aplica amenzi usturătoare cerșetorilor, dar și persoanelor care încearcă să desfășoare colecte de fonduri în numele unor fundații. 
Potrivit unui comunicat al municipalității, Primăria Satu Mare nu a autorizat nici o persoană fizică sau juridică, asociaţie sau fundaţie, din municipiu sau din ţară, pentru a colecta, prin agenţi angajaţi sau voluntari, fonduri de la populaţie pentru diferite acţiuni de binefacere necontrolabile de către autoritatea publică locală a municipiului Satu Mare. Poliţia Comunitară a municipiului Satu Mare va identifica şi va amenda persoanele care vor desfăşura astfel de acţiuni pe străzi sau în casa scărilor din blocurile din municipiului Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite