1 Decembrie, cu paradă militară şi concerte. Trupa Talisman va încheia seria manifestărilor de la Satu Mare

0
0

Sătmărenii care au liber de 1 Decembrie se pot bucura încă de dimineaţă de evenimentele organizate în ziua de sărbătoare la Satu Mare. Ziua va începe cu depuneri de coroane şi paradă militară, iar spre seară vor avea loc o serie de concerte în centrul nou. Talisman va încheia seria manifestărilor.

Ziua Naţională a României va începe la Satu Mare printr-un ceremonial militar. De la ora 09.45 vor avea loc depuneri de jerbe la bustul lui Mihai Viteazul de pe AleeaTârnavei, de la 10.30 la bustul lui Corneliu Coposu, de la 10. 45 la bustul lui I.C. Brătianu, iar de la 11.00 depunerile se vor muta la bustul lui Iuliu Maniu

Manifestările continuă de la 11.30 cu sfinţirea şi depunerile de jerbe la troiţa ridicată în memoria Eroilor Neamului, urmate fiind de ceremonialul militar, depunerile de coroane de la statuia dr.Vasile Lucaciu, parada militară şi recitalul Corului de Bărbaţi din Finteuşu Mare. În jurul amiezii vor debuta manifestările cultural-artistice la scena amplasată în Piaţa 25 Octombrie cu recitalul Corulului Bărbătesc din Finteuşul Mare.

Pe parcursul întregii zile vor întreţine atmosfera Veta Biriş, Marius Ciprian Pop, Petrică Mureşan, Maria Petca Poptean, Georgiana Marina, Nicolae Mureşan, Ioan Dordoi şi Felix Galan, Florentina şi Petre Giurgi, Ansamblul Cununiţa şi Cununiţa Năzdrăvană, George Negrea, Trupa Harp şi Park Folck Grup.

Seara, de la ora 19.00, va avea loc concertul trupei Talisman. Manifestările se vor încheia cu un foc de artificii.

Vă recomandăm şi

La mulţi ani, români! De când sărbătorim 1 Decembrie drept Ziua Naţională a României

Manifestări de Ziua Naţională a României la Bârlad

Ziua Naţională a României la Alba Iulia: Klaus Iohannis participă la evenimentele din capitala de suflet a ţării

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri