Ultimele pregătiri pentru prima zi de şcoală pentru reşiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii reşiţeni au început deja să facă facă ultimele cumpărături pentru începutul şcolii. Comercianţii au lăsat preţurile să scadă pentru a nu rămâne cu marfa pe rafturi. Astfel, un set complet poate fi cumpărat din magazinele de specialitate cu preţuri între 99,90 până la 39,90 de lei.

„Pentru prima zi de şcoală ne-am gândit să facem câteva oferte promoţionale. Faţă de anul trecut preţurile sunt mult mai mici“, spune Maria Farcaş, şef magazin.

Reduceri mari
 Cei mai mulţi dintre tineri spun că reducerea preţului îi ajută să-şi cumpere cât mai multe lucruri.  Miruna şi prietena ei, Hanelore Krişpin, ştiu deja ce vor să cumpere, iar preţurile le vor ajuta să-şi aleagă modelele dorite. „Pentru anul acesta cred că 20 de caiete sunt suficiente. Noroc că faţă de anul trecut sunt mai ieftine şi avem de unde alege“, a explicat Hanelore, în vârstă de 13 ani. „Manualele le primim la şcoală. Mai am de cumpărat caiete şi alte accesorii. De obicei, merg cu câteva zile înainte de începerea şcolii pentru a mă ghida la preţuri“, a spus Miruna Stoenică. Unii reşiţeni se îndreaptă şi spre magazinele gen „patru lei produsul“. Aici un ghiozdan poate ajunge la 15 lei, iar caietele şi rechizitele sunt la preţuri modice. „Eu am doi băieţi şi sunt nevoită să merg la astfel de magazine pentru că amândoi au nevoie de lucruri noi“, spune Eleonora Bogdan.

Program „Rabla“ la jucării
Şi magazinele de jucării sau cele de cărţi au adoptat astfel de programe. La  obiectele de pluş, promoţia este valabilă până pe data de 20 septembrie, iar programul „rabla” pentru cărţi este valabil până pe 31 octombrie. „Avem mai multe promoţii, dar cel mai solicitat de reşiţeni este cel prin care îşi pot cumpăra produse noi, mai ieftine cu 20 la sută, în schimbul celor vechi“, spune Maria Farcaş, şef de magazin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite