Pedeapsă exemplară pentru un bărbat care a aruncat deşeurile pe un câmp de la marginea oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost obligat de poliţişti să cureţe zona în care a aruncat deşeurile FOTO Primăria Reşiţa
Bărbatul a fost obligat de poliţişti să cureţe zona în care a aruncat deşeurile FOTO Primăria Reşiţa

Poliţiştii locali din Reşiţa l-au identificat pe un bărbat care a aruncat mai multe deşeuri provenite de la demolarea unei clădiri, pe un câmp de la marginea oraşului Reşiţa.

Bărbatul a fost identificat de către poliţişti şi a fost pus să facă curăţenie în locul unde a aruncat deşeurile. Asta însă nu l-a scăpat de amenda usturătoare pentru fapta comisă.

"Ne-am propus de ceva vreme să acţionăm, împreună cu dumneavoastră, pentru păstrarea oraşului cât mai curat. Mulţi au înţeles, însă mai sunt şi excepţii. La controalele efectuate săptămâna trecută de către Poliţia Locală pentru combaterea depozitărilor ilegale de deşeuri, la intrarea în municipiu, la km 7 de pe DN 58, a fost depistat numitul P.F., cu domiciliul în Brebu, care a depozitat ilegal pe un teren aparţinând municipiului Reşiţa materiale provenite din demolarea unor construcţii. Astfel, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu 2.500 lei. Totodată, a fost obligată să salubrizeze zona.În urma verificărilor ulterioare, s-a constatat că aceasta a efectuat lucrări de desfiinţare a unor construcţii, fără a avea autorizaţie în acest sens", a transmis Primăria Reşiţa.

Reprezentanţii administraţiei locale precizează că există locuri special amenajate pentru aruncarea acestui tip de deşuri.

"Vă reamintim că în cursul anului trecut am deschis două depozite pentru colectarea deşeurilor inerte. Acestea funcţionează de luni până vineri, între orele 8.00 – 12.00 – pentru punctul de colectare situat pe b-dul Muncii nr. 25 şi de luni până vineri, între orele 12.30 – 16.00 – pentru punctul de colectare situat pe str. Scoruşului nr. 1D", arată cei de la Primăria Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite