O rețea de traficanți de droguri a fost anihilată la Caransebeș. Șase persoane au fost reținute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Polițiștii de la DIICOT Caraș-Severin și Timiș au descins în această dimineață în zece locații din Caransebeș și Timișoara, ca să destructureze o rețea specializată în traficul de droguri. Persoanele vizate sunt tineri cu vârste de până în 30 de ani.

UPDATE ORA 10.20 Șase persoane au primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore
Prin operațiunea ,,ALCATRAZ”, șase persoane au fost conduse la audieri și au fost reținute pentru 24 de ore. Acțiunea a avut ca obiect destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în traficul de droguri de risc şi mare risc precum şi efectuarea de operaţiuni cu produse etnobnotanice.  Cu sprijinul lucrătorilor operativi din cadrul structurii de intervenţie rapidă din Inspectoratului  de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, precum şi al S.I.P.I. Caraş-Severin, au fost efectuate un număr de 9 descinderi domiciliare pe raza localităţilor Caransebeş şi Oţelu Roşu, la locuinţele unor tineri suspectaţi de astfel de activităţi infracţionale.

Concomitent, au fost demarate de către poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Timişoara activităţile de anihilare a unei alte grupări infracţionale specializată în distribuţia de droguri de mare risc, grupare care avea legături şi cu grupul infracţional din Caransebeș.

„Au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş-Severin nouă persoane  faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de: constituire de grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi de mare risc, dar și de organizare a traficului de droguri”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Faţă de şase persoane a fost emisă ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE ORA 08.00 Descinderi la Caransebeș
Din primele informații, se pare că tinerii la care au descins ofițerii DIICOT dețineau droguri de consum, însă aceștia ar face parte și dintr-o rețea bine organizată. "La această oră, perchezițiile sunt în derulare", a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Revenim cu amănunte!

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite