„Let's Do It România”, la ediția a doua! Jandarmii și studenții s-au mobilizat și fac curat la Lacul Secu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii adună gunoaiele din zona Secu
Jandarmii adună gunoaiele din zona Secu

În această dimineață și municipiul Reşiţa s-a alineat la campania națională, „Let's Do It Romania!”. De la jandarmi și până la studenți, elevi sau cadre didactice, cu toții s-au mobilizat în aria repartizată de organizatori ca să adune mizeria lăsată în urmă de turiști pe parcursul verii. 

Jandarmii s-au deplasat dis de dimineață în zona zona Lend, pe malul râului până la Barajul Secu, unde și la această oră fac curăţenie generală.
„Participând alături de ceilalţi voluntari din municipiu, la această campanie, dorim să oferim sprijinul nostru la igienizarea unei parță a judeţului nostru, astfel încât să devină o zonă mai curată și mai verde, de pe urma căreia să beneficieze toţi locuitorii judeţului”, a spus Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Și studenții de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița s-au mobilizat în cursul acestei dimineți. Campania „Let's Do It România!” coincide cu un proiect național al tinerilor: „Orașul tău e casa ta”. Astfel că, după ce ieri au vopsit aproximativ un kilometru din posul de la Intim, astăzi și ei li s-au alăturat jandarmilor pentru zona Secu, unde fac curat. 


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite