FOTO VIDEO Tun de 1 milion de lei cu cecuri fără acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi cumpărau utilaje şi piese de schimb pentru maşini cu CEC-uri fără acoperire
Cei doi cumpărau utilaje şi piese de schimb pentru maşini cu CEC-uri fără acoperire

Găselniţa aparţine a doi oameni de afaceri din Băile Herculane şi Tr. Severin. Zaharia Ghimboaşă din Herculane şi Cătălin Lance din Severin erau asociaţi la firma SC Big Boss Company SRL. Aceştia se dădeau drept angajaţi ai unor reprezentanţe şi cumpărau piese de maşini pe CEC-uri fără acoperire.

Poliţiştii au intrat pe fir şi au organizat cinci percheziţii domiciliare la persoane şi sedii de societăţi, fiind desfăşurate patru percheziţii pe raza judeţului Caraş-Severin şi una în judeţul Hunedoara.
Cei doi achiziţionau utilaje, scule şi piese de autovehicule pentru care eliberau file CEC fără acoperire şi cu documente de identitate false. Poliţiştii au ridicat documente, bunuri constând în utilaje, piese de vehicule şi suma de 11800 lei.
Infracţiunile au fost sesizate atât din judeţul Caraş-Severin, cât şi din Braşov, prejudiciul ridicându-se la suma de aproximativ 1 000 000 lei.
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite