FOTO VIDEO Mihai Stepanescu a fost ales preşedinte al PSD Reşiţa

0
0
argument-cs.roConferniţa municipală l-a ales pe Mihai Stepanescu FOTO argument-cs.ro
argument-cs.roConferniţa municipală l-a ales pe Mihai Stepanescu FOTO argument-cs.ro

Primar la al doilea mandat, Mihai Stepanescu a obţinut primul mandat ca independent şi al doilea sub sigla USL. Victor Ponta a venit special la Reşiţa în 2012 pentru a anunţa înscrierea lui Mihai Stepanescu în PSD.

Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD, la Conferinţa municipală a PSD Reşiţa, ocazie cu care au fost desemnaţi şi ceilalţi membri în structurile de conducere, respectiv vicepreşedinţi, secretar executiv şi trezorier. Peste 200 de social-democraţi s-au reunit, sâmbătă, la Sala Lira din municipiu, pentru a-şi alege conducerea.
Mihai Stepanescu a deţinut până acum funcţia de preşedinte interimar al PSD Reşiţa, din martie 2012. Pe parcursul conferinţei s-a pus accent pe faptul că trebuie promovaţi oamenii activi, indiferent de vârstă, dar şi tinerii şi femeile, în aceeaşi măsură. De asemenea, liderul social-democrat este de părere că PSD trebuie să relaţioneze şi cu toate celelalte formaţiuni aflate pe scena politică.

„Alegerile s-au desfăşurat conform programului. Am prezentat rapoartele de activitate, programul de acţiuni şi am participat la alegerea noilor membri din biroul de conducere a partidului. M-a bucurat faptul că şi rapoartele de activitate au fost prezentate cu transparenţă. Prin urmare, astăzi putem vorbi de normalitate. În plus, acum avem şanse mult mai mari de implementare a proiectelor. Eu cred că şansele Reşiţei sunt tot mai mari. Primul-ministru Victor Ponta m-a asigurat de susţinerea proiectelor. În acest mandat voi fi al PSD şi cred în acest partid pentru că Reşiţa are nevoie de protecţie socială“, consideră preşedintele PSD Reşiţa, singurul candidat la această funcţie. Conferinţa de sâmbătă precede alegerile pentru conducerea filialei judeţene a PSD Caraş-Severin, care vor avea loc pe 16 martie.

Merge şi fără PNL

„A fost un eveniment peste aşteptările mele. S-au prezentat materiale consistente, neplicticoase, specifice unei şedinţe de partid, iar alegerile au fost cu happy-end şi cu final anunţat. Bineînţeles, s-a ales Mihai Stepanescu şi, dacă doriţi o dezvăluire în premieră, vă spun că va fi propunerea mea la funcţia de prim-vicepreşedinte la Conferinţa Judeţeană de peste două săptămâni. După acest eveniment cred că avem mai multe responsabilităţi, pentru că iniţiativele pe care le-a declanşat Primăria Reşiţa, dar şi alte unităţi administrative din judeţ, nu trebuie să rămână fără ecou, deoarece Reşiţa are nevoie de locuri de muncă, iar judeţul are nevoie de bani“, a declarat preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă. Dintre vicepreşedinţii organizaţiei municipale, nouă sunt şi consilieri locali.
La Conferinţa de alegeri a PSD Reşiţa au participat şi reprezentanţi ai altor formaţiuni politice, ai minorităţilor şi ai sindicatelor, însă niciun reprezentant al PNL.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat cu PNL, dacă a fost o carenţă de-a noastră, organizatorică sau chiar au fost foarte ocupaţi colegii noştri, dar văd că merge şi fără ei. Într-un fel, le-am simţit lipsa doar acum când m-aţi întrebat voi“, a declarat liderul social-democrat Ion Mocioalcă.

Reşiţa


Ultimele știri
Cele mai citite