Fanii macedoneni îi pun în gardă pe jandarmii reşiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultraşii lui Vardar Skopje, renumiţi pentru fanatismul lor dus de multe ori la extrem, vin la Reşiţa pentru meciul cu vicecampioana României din sferturile de finală ale Cupei Cupelor la handbal masculin. Partida dintre UCM HC Caraş-Severin şi Vardar Skopje are loc la Sala Polivalentă, de la ora 11.00.

Partida dintre UCM HC Caraş-Severin şi Vardar Skopje, din manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei Cupelor, programată sâmbătă, de la ora 11, în Sala Polivalentă din Reşiţa, este una cu un grad ridicat de risc în opinia Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. “Peste 20 de jandarmi asigură măsurile de ordine publică la această manifestare sportivă. Jandarmeria adresează rugămintea către toţi spectatorii de a manifesta spirit de fair-play”, a declarat Lucian Istrăţescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni.
     Meciul de sâmbătă începe la ora 13, macedonenii având după prima manşă un avantaj de şase goluri. În Sala Polivalentă sunt aşteptaţi peste 1.500 de fani, preţul biletelor fiind mai mult decât rezonabil, 5 lei, respectiv 2 lei pentru elevi, studenţi, pensionari şi angajaţi ai UCMR. Bilete se mai pot achiziţiona vineri, între orele 10-12 şi 16-18, şi sâmbătă, între 11 şi 12.50.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite