Cum explică E-Distribuţie Banat situaţia critică din Munţii Banatului, în care pensiunile şi locuitorii din zonă nu au curent de mai bine de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO WeSki Muntele Mic
FOTO WeSki Muntele Mic

Staţiunile din Munţii Banatului sunt de mai multe zile fără energie electrică. Proprietarii de pensiuni şi cabanierii din zonă acuză că distribuitorul de energie că nu îşi face treaba  şi din această cauză unităţile turistice nu pot funcţiona.

Adevărul a scris în delatiu despre situaţia de pe Muntele Mic şi Semenic, însă distribuitorul de energie nu a putut fi contactat la telefoanele publice. După apariţia articolului, am primit pe email un comunicat din partea E-Distribuţie Banat.

”Echipele sunt pregătite să intervină pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în staţiunea Semenic, însă drumul este blocat de viscol şi căderile de zăpadă. Astăzi,9.(n.r. miercuri, 16 ianuarie), începând cu ora 13.00, DJ 582E Prislop-Staţiunea Semenic a fost închis de către instituţiile responsabile pe o durată de 24 de ore, cu posibilitatea de prelungire până la remedierea situaţiei şi asigurarea traficului în condiţii de siguranţă. Când va fi permis accesul, echipele E-Distribuţie Banat vor interveni cu prioritate pentru alimentarea cu carburant a grupurilor electrogene conectate la reţea pentru alimentarea clienţilor.

Menţionăm că intervenţii pentru îndepărtarea vegetaţiei căzute pe linia electrică şi repunerea sub tensiune a acesteia au fost derulate atât luni cât şi ieri. Din cauza vântului puternic însă, au avut loc alte incidente, crengile căzute pe reţea provocând alte întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zonă.”, ne-a comunicat Biroul de Presă E-Distribuţie Banat.

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite