Cei mai mulți reșițeni pariază pe meciuri ca să scape de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studentul Adrian Anghel joacă frecvent la casele de pariuri sportive în speranţa că într-o zi va da marea lovitură. Într-unul din primele cinci judeţe din ţară în topul sărăciei, casele de pariuri s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie.

image

Adrian Anghel este student şi îşi încearcă norocul de şase ani, astfel că se poate spune despre el că este deja un jucător cu experienţă.
„În general, pariez pe meciuri de fotbal, dar şi la alte sporturi. Cel mai mult am câştigat 1.800 de lei, pe un bilet pentru care am plătit 4 lei. Săptămânal vin şi pariez şi acum pot spune că am mai rărit-o. Nu am mai câştigat mare lucru în ultima vreme şi de aceea joc mai rar decât o făceam înainte.

Trebuie să fii documentat, nu poţi completa biletele la întâmplare, dar e nevoie şi de foarte mult noroc”, a spus Adrian Anghel, student.
Angajatele caselor de pariuri recunosc că mare parte dintre jucători se află în ofsaid, dar că există şi destui jucători care fac bani frumoşi pe baza cunoştinţelor fotbalistice şi a intuiţiei.

„Toţi se cred pricepuţi la fotbal şi vin să pună un bilet. Mulţi fac greşeala să parieze pe echipa cu care simpatizează şi atunci sunt subiectivi. Cine nu ţine cont de asta şi cunoaşte fenomenul poate câştiga sume importante”,a spus Cristian Dragomir, casieră a unei case de pariuri.

Cunoaştere şi intuiţie
Trimişi acasă de cei doi mari angajatori ai oraşului, UCMR şi fostul Combinat Siderurgic, tot mai mulţi reşiţeni se apucă de pariuri sportive. Mirajul banului câştigat uşor i-a prins şi pe elevi şi studenţi, care spun că nu mai cheltuie un leu în discoteci sau la plimbări cu fetele prin oraş înainte de a pune biletul norocos. În nomenclatorul de meserii nu se regăseşte şi aceea de parior, dar viaţa jucătorilor nu este deloc simplă.

image

Un parior împătimit urmăreşte toată săptămâna informaţiile din presă şi de pe Internet, legate de meciuri, clasamente, accidentări şi suspendări ale fotbaliştilor şi, mai ales, cotele partidelor de fotbal. Pe lângă cunoaşterea fenomenului, pariorii recunosc că au nevoie şi de foarte multă şansă.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite