VIDEO FOTO Momentul teribilului accident de pe Valea Oltului, în care a murit un şofer, iar traficul a fost blocat 8 ore, surprins de o cameră video fixă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri după-amiaza, un accident rutier mortal s-a produs pe Valea Oltului. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Momentul a fost surprins de o cameră video, situată pe locul unui fost radar fix.

Imaginile au fost puse la dispoziţia presei de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea. Din ele se vede în fundal, la final, momentul impactului dintre cele două TIR-uri. 

În urma accidentul produs ieri pe DN 7 / E 81, 5 septembrie, unul dintre conducătorii auto implicaţi în accident a murit. Avea doar 38 de ani şi era din Sâncraiu de Mureş. Celălalt şofer a fost transferat de noaptea trecută la Spitalul Judeţean Sibiu. 

Reamintim că accidentul s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 15.40 pe DN 7 / E 81, în localitatea Bujoreni, la câţiva metri depărtare de sediul de Poliţie, pe un carosabil umed, moment în care şoferul supravieţuitor a derapat şi a intrat pe contrasens.

Impactul dintre cele două TIR-uri a fost extrem de violent, după cum reiese şi din videoul alăturat. Zeci de mii de sticle cu bere dintr-unul din camioane s-au împrăştiat pe carosabil. Abia după două ore de la eveniment, s-a putut da drumul la unul dintre sensurile de circulaţie şi târziu, cu puţin timp înainte de miezul nopţii a fost degajată întreaga şosea şi s-a putut circula normal, după 8 ore de la eveniment.


Acesta este şi motivul pentru care s-au format cozi de maşini pe zeci de kilometri. Intervenţia a fost coordonată în mare parte de şeful ISU Vâlcea, lt.col. Dan Pascaru.

   

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite