UPDATE.BAC 2013 Rezultate parţiale Vâlcea. Rată de promovare de 56,60%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 3 200 de elevi din Vâlcea aşteaptă afişarea rezultatelor parţiale la examenul de Bacalaureat
Peste 3 200 de elevi din Vâlcea aşteaptă afişarea rezultatelor parţiale la examenul de Bacalaureat

Rezultatele parţiale ale examenului de Bacalaureat 2013 vor fi anunţate luni, până în ora 12.00. Peste 3.200 de absolvenţi de liceu din judeţul Vâlcea aşteaptă afişarea rezultatelor parţiale.

UPDATE 14.00

2074 de absolventi de liceu, promoţia 2013, au reuşit să obţină medii peste 6 la Bacalaureat.

Cea mai mare rată de promovare s-a înregistrat la C.N. Matei Basarab -98,9 %.

Pe locul II se situează C.N. Alexandru Lahovari, cu o rată de promovare de 96,8 %.

La CN Mircea cel Bătrân se înregistrează o promovabilitate de 95,4 %. 

Înainte de contestaţii, o singură elevă din Vâlcea a reuşit să obţină media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Carla Simeanu de la Colegiul Alexandru Lahovari.

La Grupul Şcolar General Magheru din Râmnicu Vâlcea, rata de promovare este 0.

UPDATE: Rezultatele parţiale pot fi găsite pe portalul bacalaureat.edu.ro. Rezultatele finale vor fi publicate pe edu.ro pe 12 iulie. 

UPDATE 00.05: În Vâlcea au promovat 56,6% din elevi după centralizarea preliminară a datelor, la ora 21.30. Rezultatele finale ale Bacalaureatului 2013 vor fi afişate mâine la şcoli, iar vineri, 12 iulie, pe edu.ro. 

Rată de promovare promoţia curentă: 60,66%

Candidaţii din judeţul Vâlcea, care au susţinut examenul de Bacalaureat 2013, pot afla rezultatele parţiale, luni, 8 iulie. 

Elevii pot depune contestaţii luni, între orele 12.00 şi 16.00, iar rezultatele finale pentru BAC 2013 vor fi afişate vineri, 12 iulie, după rezolvarea contestaţiilor.

Peste 3.200 de elevi au susţinut luni proba scrisă la Limba şi Literatura Română a examenului de Bacalaureat. Printre aceştia s-a numărat şi informaticianul Ionuţ Budişteanu, elev la Grupul Şcolar Oltchim din Râmnicu Vâlcea. Ionuţ a câştigat în acest an marele premiu la concursul Intel ISSEF din America. Acesta a inventat un model de maşină capabilă să detecteze şi să ocolească obstacolele de pe un drum. 

“A fost bine la prima probă scrisă. Nu am avut emoţii. Nu mă aşteptam să pice poezia, mai ales la un liceu cu profil tehnologic. Mă gândeam că va fi ceva mai uşor, m-aş fi aşteptat la un roman, dar a fost bine şi aşa. Am scris despre poezia “Testament” de Tudor Argezi. Nu ştiu ce notă voi lua, dar probabil nu e nota maximă la această probă. Am tratat toate subiectele, dar acum depinde şi de evaluatori”, ne-a povestit Ionuţ Budişteanu

Emoţii foarte mari au avut absolvenţii Colegiului George Ţărnea din Băbeni care au susţinut miercuri proba scrisă la matematică. La acest Colegiu s-a înregistrat în 2012 cea mai scăzută rată de promovabilitate din judeţul Vâlcea. Aceştia speră că, în acest an, situaţia va fi alta.

“ A fost destul de uşor, eu am dat MT2. Am fost destul de nervoasă când am intrat în sală, dar, când am văzut subiectele, mi-au plăcut. Mă aşteptam la ceva mai greu având în vedere subiectele de anul trecut. Cred că voi lua o notă peste 5”, ne-a spus  Alexandra, o elevă a Liceului “George Ţărnea” din Băbeni.

Zece elevi din judeţul Vâlcea au fost eliminaţi din examen, de la probele scrise, pentru că au fost prinşi copiind cu telefonul mobil.

Aceştia nu se vor mai putea înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

   

Pe aceeaşi temă

Subiecte BAC 2013.Trei elevi din Vâlcea au fost eliminaţi din examen pentru că au copiat cu telefonul mobil

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / VÂLCEA / adevarul.ro a publicat rezolvarea subiectelor de la proba la alegere, la Bacalaureat

VIDEO. REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Sute de elevi din Vâlcea, care au susţinut proba scrisă la Limba şi Literatura Română, la Bacalaureat, au ieşit din săli în mai puţin de două ore de la începerea examenului

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite