UPDATE Două persoane încarcerate după ce o maşină s-a suit pe un stâlp de electricitate, din beton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN 64 în Stupărei - Vâlcea cu două victime încarcerate după ce maşina s-a suit pe un stâlp de electricitate Foto Adevărul
Accident pe DN 64 în Stupărei - Vâlcea cu două victime încarcerate după ce maşina s-a suit pe un stâlp de electricitate Foto Adevărul

Un grav accident s-a petrecut duminică pe un drum naţional din judeţul Vâlcea. Două persoane au rămas încarcerate după ce o maşină a ajuns într-o poziţie nefirească pe un stâlp de electricitate.

Update, Potrivit informaţiilor furnizate de ISU Vâlcea, autoturismul s-ar fi izbit de un cap de pod. În urma impactului s-a răsturnat, iar şoferul şi pasagerul au rămas încarceraţi.

Pentru salvarea victimelor au intervenit două echipaje de descarcerare de la Râmnicu Vâlcea, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. „După efectuarea manevrelor de descarcerare, au fost extrase cele două victime în stare conştientă şi stabilite hemodinamic. După evaluare, ambele au fost transportate la UPU Vâlcea, pentru investigaţii supălimentare”, au mai transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

- Ştirea iniţială - 

O maşină înmatriculată în judeţul Olt, care mergea duminică seara, 9 februarie, pe DN 64, drumul care leagă municipiile Drăgăşani şi Râmnicu Vâlcea, a părăsit partea carosabilă în zona Stupărei - Vâlcea. A lovit un gard al unei gospodării din localitate şi s-a oprit într-un stâlp.

Maşina a ajuns într-o poziţie nefirească după impact, fiind paralelă cu stâlpul de electricitate. 

În accident au fost implicate cel puţin două persoane, după cum reiese din primele informaţii, care au rămas încarcerate şi au suferit leziuni grave: conducătorul auto şi un pasager.

Una dintre cauzele probabile de producere a acestui eveniment rutier este viteza, dar poliţiştii aflaţi la faţa locului fac cercetări pentru a afla exact ce s-a întâmplat. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite