Tânăr de 18 ani, proaspăt posesor de permis auto, prins cu 124 kilometri/oră într-o zonă cu limită de 50 kilometri/oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăr şi proaspăt şofer prins cu 124 km la oră pe un drum naţional din Vâlcea unde limita era de 50 km la oră Foto Adevărul
Tânăr şi proaspăt şofer prins cu 124 km la oră pe un drum naţional din Vâlcea unde limita era de 50 km la oră Foto Adevărul

Poliţiştii vâlceni au surprins în trafic un şofer care circula cu 124 km/h pe un tronson de drum naţional unde viteza maximă admisă era de doar 50 km/h.

Vitezomanul este un tânăr şi proaspăt şofer din Frânceşti - Vâlcea. Acesta a fost depistat cu radarul pe DN 64, la Râureni, vineri după-amiaza, 10 ianuarie. 

Poliţiştii au depistat un autoturism care rula cu o viteză de 124 km/h pe un sector de drum cu limită de 50 km/h. Au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că şoferul este un tânăr de 18 ani din comuna Frânceşti, care a dobândit dreptul de a conduce cu mai puţin de 30 de zile în urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

Tânărul teribilist a devenit pieton pentru 90 de zile, fiind de asemenea sancţionat contravenţional şi cu o amendă de 2.900 de lei. 

Este pentru a doua oară în mai puţin de o lună când radarul depistează o asemenea viteză într-un judeţ fără autostradă. În ziua de Crăciun, fostul comandant al Poliţiei Vâlcea a fost depsitat cu 125 km/h tot pe un drum naţional - DN 67 - în zona Horezu, pe un sector în care limita era de 70 km/h. În urma acestui gest, poliţistul şi-a pierdut funcţia. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite