Suporterii echipei de handbal Oltchim, marş de protest pe străzile din Râmnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de suporteri ai echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea au participat la un marş de protest pe străzile din centrul oraşului. Acţiunea a avut drept scop sensibilizarea autorităţilor locale şi a firmelor care pot oferi sprijin financiar clubului de handbal.

Preţ de câteva minute, suporterii au cântat şi scandat mesaje de susţinere a echipei de handbal Oltchim. Aceştia au pornit apoi pe străzile din oraş, pe traseul Prefectură-Consiliul Judeţean- Primăria Râmnicu Vâlcea.

“Este o încercare de a salva ce a mai rămas din handbalul românesc. Sperăm să sensibilizăm autorităţile locale şi oamenii de afaceri din judeţ. Noi considerăm că autorităţile puteau face mult mai mult pentru această echipă.  Nu am ajuns în Liga Campionilor, dar poate vom reuşi să menţinem echipa în Liga Naţională. E păcat să moară handbalul vâlcean! Judeţul trebuie să fie recunoscut în continuare şi prin lucruri bune, precum handbalul”, spune Robert Vlădăşel, preşedintele Ligii Suporterilor Vâlceni.

Conducerea clubului sportiv nu a participat la protest din dorinţa de a nu se interpreta că suporterii sunt influenţaţi în vreun fel.

Din cauza subfinanţării, ehipa de handbal Oltchim nu va mai participa, în sezonul 2013-2014, la competiţiile din Liga Campionilor

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite