Şoferul Skodei care s-a tamponat cu un tir a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers. Bărbatul care a decedat era căsătorit, are un copil şi lucra ca ajutor de ospătar.

UPDATE 10.50 Şoferul Skodei a murit la Spital. Circulaţia în zonă se desfăşoară normal

În urma accidentului din această dimineaţă de la Bujoreni, şoferul Skodei, Robert Ionescu (35 ani), din Călimăneşti, a decedat în urmă cu câteva minute la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea. „Ajutor de ospătar, Robert era un tânăr deosebit, politicos şi foarte cumsecade. Era căsătorit şi avea un copil”, spune unul dintre cei care l-au cunoscut. „Circulaţia rutieră se desfăşoară acum în condiţii normale, fiind deblocat şi sensul care fusese ocupat de autovehiculele implicate în accident”, a spus insp. Alina Teodorescu, putătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

image
image

Locul unde a avut loc accidentul (la Bujoreni) si tirul implicat in accident. Foto IPJ Valcea

UPDATE. 9.50 Circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe un singur sens

Din accidentul care a avut loc în această dimineaţă la intrarea în Râmnicu Vâlcea a fost rănit conducătorul autoturismului Skoda, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Călimăneşti, acesta fiind internat în spital. „Din primele cercetări, şoferul autoturismului nu a adaptat viteza de mers, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un tir bulgăresc, condus din sens invers de un şofer ungur. Circulaţia este închisă pe un sens dar se circulă alternativ pe celălalt sens”, a spus insp. Alina Teodorescu. Echipajul de la Descarcerare al pompierilor militari a fost chemat la locul accidentului pentru scoaterea conducătorului auto blocat în Skodă. 

Azi, miercuri, în jurul orei 9.00, Poliţia a fost anunţată că la Valea Bujorencii, în apropiere de Râmnicu Vâlcea, a avut loc un evenmiment rutier în care sunt implicate un tir care circula dinspre Râmnicu Vâlcea către Sibiu şi un autoturism Skoda, care circula în sens invers. „Se pare că ar exista şi o victimă, dar deocamdată colegii noşti sunt la faţa locului şi nu avem toate detaliile evenimentului rutier. Circulaţia nu este întreruptă, în porţiunea respectivă existând două benzi pe un sens", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.Vom reveni.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite