Senatorul PSD Laurenţiu Coca: “Nu ne-a pus nimeni botniţă, dar când facem declaraţii trebuie să dăm dovadă de decenţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentantul PSD Valcea a vota tpentru exlcluderea lui Sova, Geoana si Vanghelie. Foto Adevarul
Reprezentantul PSD Valcea a vota tpentru exlcluderea lui Sova, Geoana si Vanghelie. Foto Adevarul

Senatorul vâlcean Laurenţiu Coca consideră că decizia privind excluderile din PSD este una corectă atâta timp cât Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova s-au grăbit să facă acuzaţii despre cine-i vinovat pentru pierderea alegerilor prezidenţiale, înainte ca în interiorul PSD să se facă o analiză a rezultatului.

Parlamentarul social democrat a fost prezent joi la şedinţa Comitetului Executiv Naţional şi a votat pentru excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Dan Şova şi Marian Vanghelie. 

„Totul se reduce la declaraţiile de după 16 noiembrie. Premierul a recomandat ca până la şedinţa Comitetului Executiv  să ne abţinem de la declaraţii. Nu ne-a pus nimeni botniţă, să nu dăm declaraţii, dar e vorba de decenţă. Trebuia să facem o analiză a rezultatelor în interiorul partidului  şi apoi să facem declaraţii.  Toată lumea a fost exclusă pentru că nu a respectat această decizie”, spune senatorul Laurenţiu Coca, vicepreşedinte PSD Vâlcea. 

 Parlamentarul consideră că excluderea celor trei nu reprezintă un motiv pentru ruperea PSD.

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici şi că cei trei nu au înţeles că trebuie să aştepte sedinţa Comitetului Executiv. Orice excludere e dură.  Eu nu-mi pot da cu părerea dacă excluderea celor trei înseamnă o pierdere pentru partid, important e partidul, poporul pesedist, cum spune domnul Oprescu. PSD va exista şi fără unele persoane, trebuie să avem respect faţă de colegii care au muncit”, susţine pesedistul vâlcean. 

La alegerile prezidenţiale din acest an, PSD Vâlcea a obţinut puţin peste 50 % din sufragii, cu aproape şapte procente mai puţin decât la alegerile prezidenţiale din 2009. 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite