Râmnicenii susţin salvarea echipei de handbal Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga Suporterilor Vâlceni a demarat o campanie de strângere de semnături pentru salvarea handbalului din municipiu. Campania se doreşte a fi una de sensibilizare a autorităţilor din Râmnicu Vâlcea astfel încât acestea să finanţeze Clubul Sportiv Oltchim. Iniţiatorii campaniei iau în calcul şi înfiinţarea unei noi echipe de handbal.

Suporterii mizează pe faptul că handbalul va supravieţui în Vâlcea doar cu sprijin financiar din partea Primăriei şi CJ Vâlcea.

“Încercăm să sensibilizăm autorităţile locale, să sprijine echipa actuală şi, dacă nu se poate, să formăm o nouă echipă. Săptămâna trecută am avut un miting, dar fără reacţii din partea autorităţilor. Aşa că, acum două zile, am luat decizia strângerii acestor semnături. Sperăm că până miercuri să semneze în jur de 3 000 de persoane ” spune Robert Vlădăşel, preşedintele Ligii Suporterilor Vâlceni.

Noua echipă se va numi Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea. 

Campania a început duminică seara, când suporterii au strâns semnături în zona Sălii Sporturilor Traian şi în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea. Astăzi, iniţiatorii campaniei au mers în târgul din Goranu şi în Cartierul Ostroveni. 

Semnaturile vor fi depuse, miercuri dimineaţa, la primărie.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite