O elevă este în comă după ce a fost accidentată de o maşină condusă de un şofer fugar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără de 17 ani a fost accidentată grav, la Stupărei, de un autovehicul condus de un şofer care a dat bir cu fugiţii (arhiva)
O tânără de 17 ani a fost accidentată grav, la Stupărei, de un autovehicul condus de un şofer care a dat bir cu fugiţii (arhiva)

Accidentul a avut loc pe DN 64, la Stupărei. Adolescenta, care se deplasa ca pieton pe partea carosabilă, a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Bagdasar-Arseni", din Bucureşti.

Aseară, 10 octombrie, după lăsarea întunericului, la ora 19,55, la Stupărei, pe DN 64, o elevă de 17 ani a fost grav accidentată de un autovehicul condus de un şofer care, după comiterea accidentului, a dat bir cu fugiţii. „La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, ocazie cu care s-a constatat că o persoană necunoscută a condus un autovehicul neidentificat pe DN.64, iar la km 105+780 m a acroşat cu partea dreapta faţă pe D. M., de 17 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton, pe partea dreaptă a sensului de mers a autovehiculului. În urma impactului, victima a fost grav rănită şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de T.C.C. acut, comă traumatică, fiind ulterior transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă «Prof. dr. Bagdasar-Arseni» din Bucureşti", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Cercetările la faţa locului au fost continuate şi în dimineaţa zilei de azi, 11 octombrie, pe lumină, iar poliţiştii au deja un cerc de suspecţi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite