Localitatea în care s-au comis două crime din gelozie în mai puţin de un an. Femeia arestată preventiv după ce şi-a înjunghiat soţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă s-a petrecut la finele săptămânii trecute într-o localitate din judeţul Vâlcea. O femeie care şi-a înjunghiat soţul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În localitatea Tetoiu, din judeţul Vâlcea, sâmbătă, 15 iunie, s-a comis o crimă. În jurul orei 20.00, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după cum reiese din primele cercetări.

O femeie si-a înjunghiat soţul de mai multe ori, Bărbatul a murit, iar femeia a fost reţinută iniţial pentru 24 de ore. Luni, 17 iunie, magistraţii au decis arestarea ei preventivă pentru 30 de zile. 

Cercetările pentru „omor asupra unui membru de familie” continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs crima, dar şi a cauzelor care au dus la producerea faptei. 

În urmă cu nouă luni, o altă crimă a zguduit comunitatea din Tetoiu. O femeie de 50 de ani a fost în bătaie de concubin, tot într-o noapte de sâmbătă spre duminică. Şi atunci, scandalul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi şi au degenerat pe fondul consumului de alcool.  

Crima de sâmbătă seara nu este singura tragedie produsă în acest an. În urmă cu două luni, un şofer care s-a urcat băut la volan, şi-a omorât fratele, nepotul şi încă un amic, după ce maşina în care se aflau, s-a oprit într-un cap de pod. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite