FOTO VIDEO 1.500 de vâlceni au sărbătorit Ziua Naţională a României în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vâlcenii au asistat în număr mare la ceremonialul religios şi militar organizat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea de Ziua Naţională a României. 1 500 de persoane au urmărit defilarea Gărzii de Onoare compusă din cadre aparţinând Garnizoanei „Panait Donici”, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

La manifestările dedicate Zilei Naţionale a României au luat parte reprezentanţi ai administraţiei publice locale, vetereni de război, militari în rezervă şi în retragere, cetăţeni şi foarte mulţi copii.

„Am venit să vedem cum defilează militarii, e cel mai frumos moment. Eu şi colegii mei ne mândrim că suntem români. În fiecare an venim la monument de Ziua Naţională a României”, povesteşte Alexandru, unul dintre elevii prezenţi în centrul oraşului astăzi.

La Monumentul Independenţei s-a organizat o slujbă de comemorare a eroilor căzuţi pentru înfăptuirea Marii Uniri din 1918 şi s-au depus coroane şi jerbe de flori.

În această seară, vâlcenii sunt aşteptaţi să iasă din nou în stradă în număr cât mai mare. Ca urmare a manifestărilor artistice organizate de primărie, centrul oraşului va răsuna de cântece patriotice. După acest moment, pe scena din scuarul „Mircea cel Bătrân” va concerta Andra. 

image

Citeste si: 

FOTO VIDEO De Ziua Naţională, paradă militară cu autovehicule de intervenţie la Slatina

FOTO VIDEO Arădenii au început de sâmbătă seara să petreacă Ziua Naţională a României

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite