Ex-primarul condamnat pentru corupţie, în campanie electorală. Mircia Gutău le măsoară râmnicenilor glicemia şi tensiunea arterială

0
0
Mircia Gutău a fost primar al Râmnicului între 2004-2010. Foto arhivă Adevarul
Mircia Gutău a fost primar al Râmnicului între 2004-2010. Foto arhivă Adevarul

Ex-primarul condamnat de două ori pentru fapte de corupţie nu pierde nicio ocazie pentru a-şi face campanie electorală.  La nici două luni după ce le-a umplut râmnicenilor căsuţele poştale cu felicitări, Mircia Gutău  vrea să le măsoare alegătorilor  glicemia şi tensiunea.

Fostul edil din Râmnicu Vâlcea anunţă pe o reţea de socializare că îi aşteaptă pe cetăţenii care au probleme oftalmologige sau care vor să ştie cât de tare le bate inima, ori să-şi testeze gratuit glicemia, la cele două puncte medicale deschise în Ostroveni şi Cartierul Nord.  

“Aşa cum am promis, acţiunea caritabilă "Sănătatea TA este nepreţuită!" continuă şi anul acesta. Perioada desfăşurării acestei acţiuni este 1-11 februarie 2016 şi este realizată în parteneriat cu firma Lent Optik. Consultaţiile medicale sunt efectuate de specialişti din Bucureşti cu aparatură de ultimă generaţie”, anunţă ex-primarul condamnat de două ori pentru fapte de corupţie. 

Mircia Gutău este membru PNL Râmnicu Vâlcea din octombrie 2015 şi, spun surse din cadrul filialei locale, ar putea candida pentru un nou mandat de primar al Râmnicului chiar din partea liberarilor.  Mircia Gutău a fost condamnat definitiv de două ori pentru fapte de corupţie, În ianuarie 2010, fostul edil din Râmnicu Vâlcea a fost găsit vinovat şi încarcerat în Penitenciarul Colibaşi în dosarul “Mită la primărie”, iar în 2014 a fost condamnat la închisoare cu suspendare, în dosarul locurilor de joacă.  

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri