DN 7 rămâne cel mai periculos drum din Vâlcea. În acest an, pe DN 7 s-au produs 30 de accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
10 oameni au murit în acest an în accidente produse pe DN 7, în judeţul Vâlcea
10 oameni au murit în acest an în accidente produse pe DN 7, în judeţul Vâlcea

Bilanţ negru pe drumurile naţionale din Vâlcea. 22 de persoane au murit  şi alte 225 au fost rănite în primul semestru al acestui an. DN 7 rămâne şi în acest an şoseaua pe care s-au produs cele mai multe evenimente rutiere.

În total, în primele şase luni ale acestui an,  pe şoselele din Vâlcea s-au înregistrat 183  de accidente rutiere. Cele mai multe evenimente au avut loc pe DN 7, Câineni-Milcoiu. Aici s-au produs 30 de accidente în urma cărora 10 persoane au decedat iar 42 de persoane au fost rănite. 

În luna februarie a acestui an, pe DN 7, la Seaca, s-a înregistrat unul din cele mai grave accidente din ultima perioadă în care şi-au pierdut viaţa cinci tineri cu vârste între 19 şi 26 de ani.

Pe poziţia a doua în clasamentul drumurilor periculoase se situează DN 64, Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani, unde s-au produs 26 de accidente soldate cu decesul a patru oameni şi rănirea altor 34. 

Viteza excesiva, traversarea neregulamentară a străzii şi neacordarea de prioritate sunt doar câteva cauze care au stat la baza producerii unor tragedii pe drumurile din Vâlcea.

Doar 10 din accidente au fost cauzate de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Potrivit şefului SPR Vâlcea, Florian Ioniţă, numărul accidentelor a scăzut comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut când s-au înregistrat 230 de accidente rutiere. De asemenea, numărul răniţilor uşor a  scăzut de la 210 la 150.

Cele mai multe dintre accidente s-au înregistra în zilele de joi şi sâmbătă, când şoferii sunt mai obosiţi sau neatenţi.

Citeste si:   Un microbuz care transporta pasageri s-a răsturnat pe E85, la Pufeşti...

http://adevarul.ro/locale/focsani/un-microbuz-transporta-pasageri-s-a-rasturnat-e85-pufesti-1_51fa371ec7b855ff5695290f/index.html

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite