Angajaţii Arpechim protestează faţă de schimbarea directorului Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de angajaţi ai Arpechim, Divizia Petrochimică Bradu protestează astăzi faţă de schimbarea directorului Oltchim, Marius Pârvu. Potrivit noii organigrame, funcţia de director general se desfiinţează. În schimb, pentru funcţia de director adjunct este propus Victor Avram, finul fostului manager de la Oltchim, Constantin Roibu.

Câteva zeci de angajaţi de la Piteşti s-au deplasat în această dimineaţă pe platforma chimică din Râmnicu Vâlcea pentru a-l susţine pe Marius Pârvu, cel care a condus până în vara anului trecut Arpechim Piteşti. Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de faptul că se schimbă directorul general al Oltchim înainte de privatizarea companiei şi de faptul că cel care vine la conducerea societăţii este fin al lui Constantin Roibu.

 “Suntem revoltaţi  de aceste schimbări care se văd făcute acolo. Din câte ştiu, eu, organigrama este discutată şi aprobată de mult, cei 21 de directori sunt de fapt nouă mari şi laţi, ceilalţi  nu mai sunt directori, au fost coborâţi pe poziţii de şefi de divizii. Săptămâna trecută l-am rugat pe domnul ministru Niţă să nu mai încerce să schimbe regulile jocului acum, când există această prelungire de o lună şi jumătate a procesului de privatizare, pentru că nu cred că dă prea bine. Dânsul a promis că nu va face astfel de schimbări, ca să aflăm acum că totuşi se umblă cu schimbarea directorului general, ar dori cineva să reinstaureze un director care am înţeles că este finul domnului Roibu”, a declarat Marian Dumitru, liderul sindicatului Unirea. 

La protest participă şi angajaţi ai combinatului Oltchim. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite